Φράουλα (Strawberry)

Η φράουλα είναι ίσως το πιο γνωστό φρούτο του δάσους που γνωρίζουμε. Θαμνώδης καλλιέργεια με μεγάλους κόκκινους και εύγεστους καρπούς.

Όπως και με τα υπόλοιπα μούρα, αποτελεί σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών αλλά και βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών καθιστώντας την ωφέλιμη για την υγεία μας. Μπορεί να καταναλωθεί φρέσκια ή ως συνοδευτικό σε σαλάτες, γιαούρτι, παγωτά και διάφορα ροφήματα.

Strawberry

Ποικιλίες Φράουλας

San Andreas

Ποικιλία με πολύ μεγάλα και μεγάλα φρούτα, εξαιρετικά σχηματισμένα και ταυτόχρονα πολύ νόστιμα. Κατάλληλη για καλλιέργεια στο έδαφος και κάτω από καλύμματα. Μια από τις καλύτερες ποικιλίες για καλλιέργεια σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Επίσης, μπορεί να κρεμαστεί ή να αναρριχηθεί αν καλλιεργηθεί σωστά.

Selva

Ποικιλία που καρποφορεί από τα τέλη της άνοιξης έως το φθινόπωρο. Έχει μεγάλα και ελκυστικά φρούτα και είναι ισχυρά ανθεκτική. Επίσης, μπορεί να κρεμαστεί ή να αναρριχηθεί αν καλλιεργηθεί σωστά.

Fragaria Vesca

Αγριοφράουλα ή Χαμοκέρασο. Αυτοφυής ποικιλία που συναντάται σε ορεινές, δασώδεις περιοχές. Δίνει μικρούς αλλά πολύ αρωματικούς και έντονους σε γεύση καρπούς.

Διεύθυνση

Καστρί
Ορεινή Αρκαδία
220 13

Τηλέφωνο

E-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software