Η ομάδα μας

Νίκος Αποστολόπουλος

Ιδιοκτήτης-παραγωγός

Με ρίζες από την Αρκαδία, από τον πατέρα μου Δημήτρη, ξεκίνησα την ενασχόληση μου με τα berries το 2012. Αναζητούσα εκτάσεις για την εγκατάσταση 150 στρεμμάτων. Η επιλογή έγινε στο χωριό Καστρί του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε μια έκταση 147 στρεμμάτων μέσα στους καστανιώνες του Πάρνωνα σε υψόμετρο 1150m. Το 2015 έγινε η φύτευση και 3 χρόνια αργότερα συλλέχτηκαν οι πρώτοι καρποί. Κάθε χρόνο ενσωματώνουμε νέα είδη και ποικιλίες (Raspberries, Blackberries, Φράουλες, Άγριες Φράουλες) πάντα με γνώμονα το μικροκλίμα της περιοχής και τις συμβουλές συνεργατών από πανεπιστήμια της Αμερικής και προμηθευτές από την Ευρώπη.

Κώστας Νικολόπουλος

Υπευθυνος Εμπορικού Τμήματος

Η ανάληψη του εμπορικού τμήματος της ‘‘The Berry Hill’’ ήταν για μένα μία πρόκληση. Το προϊόν δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα και οι προοπτικές του ήταν ταξίδι σε “αχαρτογράφητα νερά”. Η πολυετής ενασχόληση μου με το εμπόριο τροφίμων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με έχει πείσει ότι ο Έλληνας καταναλωτής είναι ιδιαίτερα ενημερωμένος για τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και εντάσσει στη διατροφική του καθημερινότητα προϊόντα πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Η προώθηση των κωδικών στην αγορά γίνεται με πολύ προσεκτικό και στοχευμένο τρόπο σε συνεργάτες-πελάτες που πρώτα απ΄ όλα πρέπει να καταλάβουν τι πρεσβεύει η ‘‘The Berry Hil’’ και τα προϊόντα της.

Γιώργος Φάμελος

Συμβουλευτική γεωπονική υποστήριξη

Η σχεδίαση και εγκατάσταση της ‘‘The Berry Hill’’ στην Ελλάδα δεν ήταν μία εύκολη εξίσωση για μένα. Οι παράγοντες που αλλάζουν τα δεδομένα πάρα πολλοί (μικροκλίμα της περιοχής, ώρες ψύχους, σύσταση εδάφους, pH εδάφους, οξύτητα νερού, περίοδος χαλαζοπτώσεων, ανοιξιάτικοι παγετοί, όρια θερμοκρασίας). Ατέλειωτες ώρες μελέτης χαρακτηριστικών, αμέτρητα email με τους συνεργάτες μας σε Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία ανάλογα το φυτό και την ποικιλία του.
Τα φυτά παρακολουθούνται καθημερινά και η επεξεργασία των δεδομένων πιστοποιείται από το ετήσιο πρόγραμμα καλλιεργητικών τεχνικών ανάλογα το φυτό και την ποικιλία του.

Addy Balliou

Επιστάτης κτημάτων

Η σωστή λειτουργία του κτήματος της ‘‘The Berry Hill’’ είναι μια καθημερινή μάχη. Ιδιαίτερα την περίοδο της συγκομιδής είναι μια μάχη με τον χρόνο ώσπου να φορτωθεί ο ημερήσιος καρπός σε ψυγεία για το συσκευαστήριο. Η εκπαίδευση του προσωπικού, η λειτουργία των ψυγείων, η γεώτρηση, η συντήρηση του εξοπλισμού, η μεταφορά του καρπού, το σωστό πότισμα, είναι μερικά από τα θέματα που πρέπει να διαχειριστώ για την σωστή λειτουργία του κτήματος. Την περίοδο πριν από τη συλλογή οι εργασίες που κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε τα φυτά (κλάδεμα, λίπανση) και το κτήμα (έλεγχος ποτιστικών συστημάτων, εξοπλισμός, δρόμοι, αντιχαλαζικά συστήματα, καθαρισμός κτήματος, χλοοκοπή διαδρόμων ανάμεσα στις γραμμές των φυτών κ.α.). Το κτήμα κάθε χρόνο μεγαλώνει. Μαζί μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις του αλλά και η εμπειρία μας.

Διεύθυνση

Καστρί
Ορεινή Αρκαδία
220 13

Τηλέφωνο

E-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software